jtdz
jitdz44
jitd2

produk

Ngembangkeun sareng ngahasilkeun komponén pamilihan sareng bungkusan logam

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan pedaran pabrik

company

naon urang ngalakukeun

Yixing City Jitai Electronics Co., Ltd.didirikeun taun 1998. Jumlah staf ayeuna langkung ti 150 anu kalebet langkung ti 50 propésional. Salami mangtaun-taun, urang parantos komitmen pikeun panilitian ilmiah sareng produksi pakét logam pikeun komponén éléktronik. Ngandelkeun téknologi sorangan pikeun ngembangkeun kuat pakét sipil. Kami ngajalajah pasar luar negeri sareng ngahontal pangwangunan anu panjang.

Kami gaduh téknologi anu kuat pikeun ngahutan sakelompok staff anu berpengalaman sareng insinyur ilmiah kalayan kamampuan pangwangunan. Sareng urang gaduh téhnik dewasa pikeun nyusun pakét logam sareng ngalengkepan ku alat-alat pinuh pikeun pamariksaan produksi. Urang gaduh langkung ti 20 patén-patén pamekaran nagara anu sah sareng sababaraha patén anu dihormat. Kami diaku salaku perusahaan téknologi tinggi nagara. 

langkung >>
Enquiry Pikeun Pricelist

Produkna lumaku di daérah sapertos penerbangan, aerospace, alat éléktronik sareng komunikasi pikeun militér sareng komérsial. Perusahaan parantos ngayakeun proyék-proyék panilitian ilmiah tingkat menteri, sareng diaku ku pangguna.

Taros Kami

aplikasi

Produkna lumaku di daérah sapertos penerbangan, aerospace, alat éléktronik sareng komunikasi pikeun militér sareng komérsial.

  • FOUNDED IN 1998

    DITEMUKAN DI

  • PATENT 20+

    Patén

  • EMPLOYEE 150+

    Karyawan

  • MILLION ANNUAL OUTPUT VALUE 100

    Jutaan nilai kaluaran taunan

  • PRODUCT CATEGORY 2000+

    KATEGORI PRODUK

wartos

Pertengahan Autumn Conversazione Pikeun College Studuent di 2020 ...

Eusi rapat ieu dimaksudkeun pikeun opini ti Jack Ma, pangadeg Alibaba

Pertengahan Autumn Conversazione Pikeun College Studuent di 2020

Tanggal 29 Séptémber 2020 Jitai Electronics Co., Ltd ngayakeun Coversazione Mid-Autumn pikeun mahasiswa di taun 2020 anu mangrupikeun salah sahiji tradiisi anu saé pikeun sahabat kuring ...
langkung >>

Rapat Kasalametan Padamelan

Dina Mar.1, 2020 Jitai Electronics Co., Ltd ngayakeun rapat kaamanan gawé ku dept produksi. nyieun rencana pikeun susunan taun ieu dina kaamanan kerja. Arr ...
langkung >>

Pangwangunan Sareng Industrialisasi Lambaran Logam Kanggo Panyambung Listrik

Pangwangunan Sareng Industrialisasi Lambaran Logam Kanggo Panyambung Listrik Dina Pébruari 25,2020, Jurusan Pasar di Jitai Electronics Co., Ltd ngatur ...
langkung >>