JITAI BANNER1
JITAI BANNER2
JITAI BANNER3

PRODUK

Urang ngamekarkeun tur ngahasilkeun rupa-rupa bungkusan logam sareng komponenana éléktronik.

deui >>

SAHA URANG

Diadegkeun dina 1998, dua-tambah dekade urang crafting bungkusan hermetic kualitas luhur sareng komponenana ngajadikeun Jitai salah sahiji pabrik paling ngalaman produk ieu di Cina.Kami ngahususkeun dina bungkusan logam, segel kaca-ka-logam, sareng komponén anu aya hubunganana.Kami sanggup ngadalikeun sakabéh prosés produksi sabagian kusabab departemén plating di-imah urang jeung tujuh hambalan metodologi kontrol kualitas.Departemén R&D kami terus-terusan ngusahakeun inovasi sareng nambihan kana garis produk anu tos aya, usaha anu parantos diakui ku ampir dua belasan patén-patén domestik sareng ratusan klien anu wareg.Di bumi urang sacara resmi ditunjuk minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional.200 karyawan kami sareng tim téknis inti langkung ti 50 insinyur, teknisi, sareng panalungtik gaduh fasilitas canggih anu ngajamin kualitas mangrupikeun prinsip panduan sentral kami ti konsepsi produk dugi ka manufaktur.

deui >>

APLIKASI

Produk urang lumaku dina widang kayaning mobil, médis, komunikasi, lasers industri, sensor, parabot imah, diantara loba batur.

  • FOUNDED IN 1998

    Diadegkeun dina

  • PATENTS 20+

    PATEN

  • EMPLOYEES 200+

    KARYAWAN

  • MILLION RMB ANNUAL OUTPUT 100

    JUTA RMB OUTPUT taunan

  • PRODUCTS 3000+

    PRODUK

warta

Percakapan Pertengahan Autumn Pikeun Murid College di 2020...

Eusi rapat ieu mangrupikeun pendapat ti Jack Ma, pangadeg Alibaba

JITAI AT CIOE

JITAI AT CIOE COMPANY HOSTING BOOTH AT CIOE 2021 Séptémber...
deui >>

Jitai Purchases Coxem EM-30AX + Scanning Mikroskop Éléktron

Investasi Jitai panganyarna dina COXEM EM-30AX PLUS parantos ngarobihkeunana ...
deui >>

Profesor Jia Songliang Universitas Tsinghua Méré Kuliah ngeunaan Insulator Keramik di Jitai

10 Juni 2021 - Profesor Universitas Tsinghua Jia Songliang, redaktur senior "Electronics and Packaging" sareng ahli otoritatif ...
deui >>

Ngartos Uji Korosi Semprot Uyah

Korosi nyaéta karuksakan atawa karuksakan bahan atawa sipat maranéhanana disababkeun ku lingkungan.1. Paling korosi lumangsung alatan u ...
deui >>

Pertengahan Autumn Conversazione Pikeun Murid College di 2020

On Séptémber 29, 2020 Jitai Electronics Co., Ltd ngayakeun Mid-Autumn Coversazione pikeun mahasiswa di 2020 anu mangrupikeun salah sahiji tradisi anu saé dina…
deui >>